Dalış Eğitimi

0
1029

Su altına merakımız ilk 2000 yılında Kaş’ta başladı. Sonrasında 2001 yılında bir yıldız dalıcı brövemizi aldık. O sene 32 metreye varan dalışlar yaptık. Ancak bir kaç olay atlatınca dalışa ara verdik.

Bu sene tekrar dalışa başlamaya karar verdik. Bu kadar ara verince tekrar tüm eğitimleri alarak bu işe başlamanın en doğrusu olduğuna karar verdik. Dalış konuşmaları sırasında arkadaşımız İlker Gürbüz bizi kendisininde üye olduğu Balık Adamlar Spor Kulübüne davet etti. Ve o gün BSK ile tanıştık.

Türkiye’de dalış ve sualtı denildiğinde Balık Adamlar Spor Klübü ya da kısa adıyla BSK ilk akla gelen isimdir. 1954 yılında kurulan ve Türkiye’de sualtı konusunda pek çok ilki gerçekleştiren BSK 55 yıldır hizmet veriyor. Eğitmenleri, eğitimleri ve disiplini ve dalışa bakış açısı ile oldukça farklı olan BSK bu işi tek kelimeyle profesyonelce yapıyor.

Eğitim toplamda üç hafta sürüyor. Eğitimin son haftasında ise Saroz’da dalış eğitimi alacağız. 2 Haziran başında başlayan teorik eğitimve havuz eğitimleri oldukça keyifli geçiyor..Nuray’la ikimiz eş durumunda farklı gruplardayız. Bizim grubun eğitmeni Ertürk Mavuk, Nuray’ların grubunun eğitmeniyse Kazım Safaltın.

Dalış eğitimleri olmasından dolayı Haziran ayı boyunca gezi yapamayacağız. İşte bu eğitimden kareler:

Dalış Ekibimiz: Ben, Ömer, eğitmenimiz Ertürk Mavuk ve Berna. Benim Buddy’im Özgür ile fotoğraf çekiyor.

ss854203

Havuz eğitimindeyiz:

ss854216

Nuray :

Nuray Havuz Eğitiminde

Sıtkı, Nuray ve Cengiz :

ss854273

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here