Anadolu’da 5,000 yıl öncesine tanıklık

21 Ağustos 2009

Kaya resimlerini merak ettik. Bu hafta da Kars’tayız. Neler mi oldu? Kaya resimlerini bulduk ve gördük. Pek çoğunu bulamadık bile. Bir gün sadece üç kaya resmi için dağlarda gezindik. Çok eskilere 3,000 ile 12,000 yıl öncesine kadar gittik. Kars’ın çoğrafyasında yürüdük, gezindik, bilgilendik. Kars’ın heykeller şehri olduğunu öğrendik. Ani’ye gidip tarihe göz attık. Yakında hepsini anlatacağız.

Şimdilik bazı fotoğraflar:

Yorumlar

  • ozan emre

    25/09/2009, 16:25


    Karsa gelip Kars kalesine çıkmadınızmı eğer gelmediyseniz en güzel yerini görmemişsiniz bu arada ben üniversitede karsa yerleştim

  • Yasemin

    08/10/2009, 00:27


    selam blogunu blog odulleri sayfasindan buldum ve cok hosuma gitti. gurbette yasayan ve ulkesini cok ozleyen bir turk olarak, zevkle okuyacagim. cok sevgiler,

  • admin

    09/10/2009, 01:20


    Vatan özleminizi bir nebze azaltabiliyorsak ne mutlu bize…

  • Mine

    23/10/2009, 09:38


    Sitenizi tesadüfen keşfettim. Paylaşımlarınız çok güzel. Bir gün Karsa gitmek isteyeceğim aklıma gelmezdi.
    Tebrikler çalışmalarınız çok güzel

  • admin

    23/10/2009, 10:11


    Merhaba Mine,
    Kars ve çevresi pek çok güzelliği bir arada bulunduyor. Pek çok kültür bir arada yaşıyor. Beğenileriniz için ise teşekkürler..Henüz yazısını önümüzdeki hafta yazacağız. Gidin ve görün…Zamanı ise İlkbahar’a ayarlayın.

  • Amy

    23/04/2010, 08:51


    Merhaba Mine,
    Kars ve çevresi pek çok güzelliği bir arada bulunduyor. Pek çok kültür bir arada yaşıyor. Beğenileriniz için ise teşekkürler..Yazı bir dergide yayınlanacağından henüz burada yayınlamadık. Gidin ve görün…Zamanı ise İlkbahar’a ayarlayın.

  • Bruce

    22/05/2010, 01:29


    selam blogunu blog odulleri sayfasindan buldum ve cok hosuma gitti. gurbette yasayan ve ulkesini cok ozleyen bir turk olarak, zevkle okuyacagim. cok sevgiler,

Yorum Ekle

* Yıldızlı yerler boş bırakılmamalıdır.

İsim *

E-posta *

Site