Polonezköy Parkuru

0
1368

Polonozköy’de kısa bir yürüyüş parkuru var. Parkur güzel ve 5 Km.ile kısa zaman bitirebileceğiniz bir parkur. Arabamızı yukarı park ediyoruz. Sonra yürüyüş başlıyor. Parkur sonundan arabaya olan mesafede 2-3 KM civarında. Yani 7-8 Km yürüyorsunuz. Araç parkı ücretsiz ve güvenli. Hemen Jandarma’nın yanına park ediyorsunuz. Ama bizim yaptığımız gibi aracınızda herhangibir değerli bir şey bulundurmayın.

Polonezköy’de biz yeme içme hiç yapmıyoruz. Fiyatlar pahalı. Eğer bizim gibi çok geziyorsanız %10 tasarruf bile 10 gezinizden birinin bedavaya gelmesi anlamına geliyor. Halbuki Polonezköy civarında 7.5 YTL’ye bile bal-kaymak, 4 çeşit leziz peynir, domates/salatalık, sınırsız çay, yanında köy ekmeği sunan, servisi iyi ve gülümser yerler var. Çok bol değil ama yeterli ve güzel bir kahvaltı yapabiliryorsunuz.

Biz çoğu zaman yanımızda içeceğimizi ve ekmek arası peynirimizi kendimiz getiriyoruz. Bence en iyi ve sağlıklısı bu. Zaten dağ başındaykende çok fazla şansınız çoğu zaman olmuyor. Tasarruf edip daha çok gezeceğiz…

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here