Bir Dünya Şampiyonu: Devrim Ulusoy

6
1111

Bir Dünya Şampiyonu : Cenk Devrim Ulusoy. Serbest dalış’ta 8 dakikada 152 metre 96 cm tek nefesle yüzerek Dünya rekorunu elinde bulunduruyor. Milli Sporcumuz Devrim Ulusoy aynı zamanda Balık Adamlar Spor Klübü (BSK) sporcusu. Devrim Ulusoy hakkında bilgilere ve başarı hikayelerine http://www.devrimulusoy.com/ web sitesinden erişmek mümkün.

Dalış eğitimlerimizi tamamladıktan sonra deniz dalışları için Saroz yolunu tuttuk. Saroz’da İbrice Liman’ı bu işin eğitim yeri olarak biliniyor. Devrim Ulusoy’da bize katılıyor ve anteramanlarını bizimle birlikte yapacak. Bizler tüplü, o tüpsüz 18 metre yapıyor..Cumartesi başlayan dalış eğitimleriyle birlikte Devrim Ulusoy’da antreman hazırlıklarına başlıyor. Oldukça alçak gönüllü. Tek tek selamlaşıyor, herkese ilgi gösteriyor.

Dalış merakının yanısıra aynı zamanda motosiklet sever. Saroz’a BMW 1200 RT motosikletiyle katıldı. Biblo herkesin kucağında durmaz. Eğe hoşlanmadıysa kucağından atlar gider. Karşı taraftaki sevgi elektriğini ise oldukça iyi tartıyor. Karşısındaki kişi eğer sadece onu sevmek amacıyla yaklaşıyor ise çok yüz vermeyebiliyor, ama eğer ona sevgiyle onunla tanışmak amacıyla yaklaşıyor ise bu durumda Biblo’da onu tanımak için yaklaşıyor.

Biz sualtı dalışlarımızı yaparken Devrim’de antremanlarını gerçekleştirdi. Sanırım üçüncü dalışımızdı. 18 metredeyiz, Devrim kendi antreman şamandırasından aşağı doğru yavaş yavaş indi. Biz merakla izliyoruz bu arada, sonra el sallaştıktan sonra bizleri izledi ve yine yavaş yavaş yukarı çıktı. Sanki doğal ortamında hareket ediyordu.

Devrim Ulusoy ile Biblo’da tanıştılar. Devrim ve kız arkadaşı Funda, Biblo’yu çok sevdiler. İşte kareler:

ss854338

Bizler dalışlarımızı yaparken, Biblo’da şemsiyesinin altında bizleri bekledi.

ss854345

ss854348

Dalışlarımız son derece başarılı geçti. 18 metreye kadar yaptığımız dalışların bir tanesinde Devrim Ulusoy’un iniş ve çıkışını izledik. Sadece dalışlarımız değil, tüm zamanları hep beraber oldukça keyifle geçirdik.

İşte fotoğraf galerimiz:

6 YORUMLAR

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here